TOESTEMMINGSFORMULIEREN

Wij zouden het zeer op prijs stellen als u deze formulieren, waar van toepassing, zou kunnen invullen, uitprinten en ondertekend meenemen wanneer u uw kind voor het eerst naar BoCaWietje brengt.

Algemeen
Slaaphouding
Toedienen medicijnen
Persoonlijke informatie kind

"Sara kwam bij Marloes toen ze 3 maanden was, het kleinschalige en persoonlijke van Bocawietje vonden wij heel erg fijn. Marloes geeft structuur, regelmaat en vooral van belang voor een baby: geborgenheid en rust.

Bij een gastouder komt een kind in een kleine groep met verschillende leeftijden en leert daar veel van, vooral omdat de groep niet te groot is. Dat past ook erg goed bij ons meisje. Sara is tot haar tweede jaar gebleven, vanwege verhuizing hebben wij afscheid genomen.

In de twee jaar heb ik Sara altijd met een gerust hart achtergelaten en haalde ik 'smiddags een blij kind op, dat zichtbaar gehecht was aan Marloes. Ik kan Bocawietje en dus Marloes als gastouder zeker aan iedereen aanbevelen. Bedankt voor alle goede zorgen!"
ANNE (Moeder van Bente, Saar en Floor)
November 2014 tot April 2018

VOLG ONS OP SOCIAL

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en interessante weetjes over opvoeding van kinderen van 0 – 4 jaar? Volg ons dan op Facebook!

© 2018 Bocawietje | Webdesign Xowox Digital

© 2018 Bocawietje 
Webdesign Xowox Digital