REFERENTIES

Marshall is altijd met een brede grijns binnengestapt bij Marloes. Het is zo fijn als je een kinderopvang vindt waar je je kindje met veel vertrouwen en een gerust gevoel achter kunt laten. En dat vind je zeker bij BoCaWietje!

We waren vanaf het eerste moment gecharmeerd door het huiselijke gevoel, de persoonlijke aandacht en de kennis en professionaliteit van Marloes als gastouder. De kinderen krijgen veel liefde van Marloes, leuke activiteiten (zowel binnen als buiten) en mogen op hun eigen tempo leren en ontdekken.

We hebben Marshall zien groeien door de omgang met andere kinderen van alle leeftijden, de spelletjes en het voorlezen, en de liefdevolle aandacht die Marloes hem heeft gegeven. We kunnen Marloes niet genoeg aanraden, ze is geweldig! Als we niet zouden emigreren, dan hadden we Marshall (en nummer 2) met veel plezier nog naar Marloes gebracht. Dankjewel voor alles!

LAURA
Moeder van Marshall (April 2017 – Juni 2019)

Onze 3 kinderen hebben een hele fijne tijd bij haar gehad en met pijn in ons hart nemen wij afscheid van Marloes.

Marloes is duidelijk en gestructureerd, dat is voor zowel ouders als kinderen heel prettig. Verder is ze heel liefdevol naar de kinderen toe en ziet ze ook echt wat ze nodig hebben. We wensen alle kinderen een leuke tijd toe bij Bocawietje! Dank je wel Marloes!

ANNE
Moeder van Saar, Bente en Floor (November 2014 – April 2018)

We hebben onze dochter Sofia vanaf 3 maanden oud aan Marloes toevertrouwd. Omdat wij graag een gastouder wilden die Sofia een rustige en warme omgeving kon bieden.

Bocawietje is heel huiselijk (aparte speelkamer en slaapkamers) waar kindjes het heel gezellig hebben samen. Marloes gaat vaak naar buiten (speeltuintje of wandelen) en weet de kinderen te boeien met spelletjes, liedjes of een boekje. Ze creëert een stabiele omgeving met regels waar kindjes van die leeftijd (vinden wij) veel profijt van hebben.

We hebben ons nooit zorgen hoeven maken over Sofia en ze ging altijd met veel plezier naar Marloes. Voor die eerste jaren was Bocawietje de ideale opvangplek.’

ANNE BERGSMA
Moeder van Sofia (Juni 2016 – Juni 2018)

Wij waren erg blij met Marloes. Wij zijn verhuisd, waardoor wij helaas opzoek moesten naar een andere gastouder. Zij heeft veel kennis en ervaring. Zij biedt veel structuur en rust en dit hebben kinderen nodig.

Het was fijn om Bram naar een plek te brengen die goed en vertrouwd voelde. Marloes heeft altijd een oplossing en heeft het onder controle.

Het is fijn en overzichtelijk dat de opvang in één ruime kamer is, daarnaast heeft ieder kind zijn eigen kamer om in te slapen. De kinderen hebben er veel plezier met elkaar en met Marloes.

RIANNE
Moeder van Bram (Maart 2017 – November 2018)

Marloes is degene waar je met een zeer gerust hart je kind achterlaat als je naar je werk gaat.

Ze zorgt ervoor dat je kinderen een ‘steady’ plekje hebben, gaat met ze naar buiten als het weer het toelaat en heeft jarenlange ervaring in de kinderopvang.

Ik kan BoCaWietje -en Marloes- zonder enige reservering van harte aanbevelen.

PATTY
Jenny en Doeke, (1999 – 2007)

I was quite reluctant to have to bring my daughter to any type of daycare when she was just 4 months old. Then we found Marloes. Just a few streets from our home and we were so relieved to have found someone so down to earth, so genuine with love and attention, experience and know-how in caring for children.

In addition to having attention and consideration for our daughter Marloes also had that for us as parents. She recongnized that it was difficult for me in the beginning and was very respectful of how I wanted to make the transition and helpful with suggestions. We only switched to another daycare because of scheduling. We could see every time we picked Zoä up how content and peaceful she was.

Marloes is a very special person in my eyes, I am so grateful that or daughter spent the first 14 months under her care. We will truly miss her! Thank you so much Marloes, very grateful. Linda & Koert

LINDA DUNNE
Moeder van Zoä, (November 2015 – April 2017)

Eigenlijk direct na aankomst bij het huis van Marloes voelde het goed. Ons zoontje vond de konijnen en de eendjes in de tuin prachtig en elke keer weer was dit een groot succes.

Marloes heeft hem meteen vanaf het begin liefdevol en warm ontvangen. Hij heeft een fijne tijd gehad, heerlijk huiselijk, genoten van knuffelen met Marloes en spelen met de andere kinderen. Hij heeft bij Marloes nieuwe dingen geleerd en ook de huisregeltjes eigen gemaakt. Lief blijven zitten tijdens het eten, de trap op- en afkomen, hand in hand naar de speeltuin wandelen met Marloes en zijn nieuwe vriendjes. Gezellig boekjes lezen en liedjes zingen en zo nu en dan een dansje wagen. Allemaal erg gezellig. Het slapen gaan ging soms wat lastig en Marloes wist hem ook daarbij de juiste aandacht te geven en op zijn gemak te stellen.

We zullen Marloes haar gezelligheid, openheid en haar leuke en handige tips zeker missen.

Door veranderende werkomstandigheden hebben we helaas afscheid genomen. Marloes was onze eerste kennismaking met opvang buitenshuis en zij heeft er een onvergetelijke en mooie ervaring van gemaakt! Ontzettend bedankt voor al je lieve zorgen.

ANONIEM
Ouder van Jip, (November 2015 – April 2017)

Wat heeft Boris het heerlijk gehad met Marloes!

Ontzettend fijn om zo je kindje weg te brengen. Bij Marloes is er een hele warme huiselijke sfeer en er is voor alle kinderen veel aandacht.

Ze slapen apart wat wij ook erg fijn vonden zodat ze niet wakker worden van elkaar. De kinderen vinden het heerlijk om bij haar op schoot te zitten en ze leest vaak boekjes voor en zingt met ze.

Marloes is gek op de kinderen en Boris op haar! We zullen haar missen!

FLEUR VAN GINNEKEN EN DEREK OERLEMANS
Ouders van Boris (November 2015 – Februari 2016)

Tosca heeft genoten van haar tijd bij Marloes en wij ook. Er is geen betere opvang voor je kleintje denkbaar: Marloes brengt rust reinheid en regelmaat en de kinderen hebben ook veel lol bij en met haar.

Door haar zorgzame karakter heeft Marloes exact door wat een kind nodig heeft: heel prettig voor ons grote gezin van 4 kinderen. We zullen haar ook van harte aanraden en promoten in onze omgeving als de ideale en liefdevolle gastouder van Heemstede!

MARTINE SONNELVELD
Moeder van Tosaca (2013 – 2015)

We zijn zo dankbaar en blij dat Livia de eerste jaren van haar leven bij Marloes is geweest.

We gaan verhuizen en nemen daarom afscheid, in de ideale situatie namen we haar het liefst mee :-) Onze dochter haalden we altijd blij op. Naar de speeltuin, spelletjes spelen, boekjes lezen, jonge dieren aaien.

Marloes is oprecht betrokken, houdt van een grapje, is liefdevol, kinderen mogen zichzelf zijn, ziet wat kinderen nodig hebben en is nuchter. Ze is one of a kind. Bedankt!! Voor altijd in ons hart.

PIETER EN LARA VAN DER STADT
Ouders van Livia (November 2013 – Augustus 2015)

Wij kunnen Marloes van harte aanbevelen. De rust, reinheid en regelmaat staan bij Marloes hoog in het vaandel. Marloes trok onze manier van opvoeden overdag door en heeft een prettige, consequente en nette manier van werken.

Onze kinderen vonden deze vorm van kleinschalige en persoonlijke opvang erg fijn. Farah en Nicolai zijn van Marloes gaan houden en Marloes van hen. We hebben met pijn in ons hart afscheid genomen omdat we gingen verhuizen.

ROBBERT & FRENSKE VAN DEN DRIES/WOLFF
Ouders van Farah en Nicolai Wolff (November 2009 – Februari 2014)

Bram & Pien hebben met veel plezier met de andere kindjes bij Marloes gespeeld. Het is heel leuk dat ze de kindjes die bij Marloes komen ook weer in het speeltuintje op de hoek treffen, waardoor ze al een beetje vriendjes krijgen (hoe klein ze ook zijn).

Marloes biedt een duidelijke structuur, Bram en Pien weten goed wat de regels zijn. Ik houd zelf van structuur, normen en waarden en het motto “rust, reinheid en regelmaat”. Dit herken ik ook bij de aanpak die Marloes hanteert, waardoor ik zelf ook een heel fijn gevoel heb gehad bij de opvang.

Bedankt Marloes, voor de fijne opvang en de leer moment die ik bij je had. Ik heb het enorm gewaardeerd, dat je me tips gaf over bijvoorbeeld zindelijkheid. Van je lange ervaring, heb ik ook mogen leren!

FRANSJE VAN ROON
Moeder van Bram en Pien

Sara kwam bij Marloes toen ze 3 maanden was, het kleinschalige en persoonlijke van Bocawietje vonden wij heel erg fijn. Marloes geeft structuur, regelmaat en vooral van belang voor een baby: geborgenheid en rust. Bij een gastouder komt een kind in een kleine groep met verschillende leeftijden en leert daar veel van, vooral omdat de groep niet te groot is. Dat past ook erg goed bij ons meisje.

Sara is tot haar tweede jaar gebleven, vanwege verhuizing hebben wij afscheid genomen. In de twee jaar heb ik Sara altijd met een gerust hart achtergelaten en haalde ik ‘smiddags een blij kind op, dat zichtbaar gehecht was aan Marloes. Ik kan Bocawietje en dus Marloes als gastouder zeker aan iedereen aanbevelen. Bedankt voor alle goede zorgen!

SOFIA KNIEP
Moeder van Sara (November 2011 – Februari 2012)

My eldest son went to Marloes after having difficulty settling at a creche. She was very reassuring and I found her a great alternative to the creche; more personal, homely set up, small group of children and care by one person.

After this positive experience I decided to send my youngest son also once a week, he had a great time!

JO WETSON
Moeder van Oliver en Thomas (2010-2012)

Marloes is een hele lieve, rustige en betrokken gastouder. Het hele gezin is betrokken bij de opvang en enorm gastvrij. Suzanne heeft er een fijne tijd gehad.

De opvang is professioneel en er zijn duidelijke regels, waaraan kinderen houvast hebben. Marloes, bedankt!

KATJA VERHEUL
Moeder van Suzanne van Gessel (2007 – 2008)

Wij zijn heel blij met Marloes als gastouder. Onze zoon Melle vraagt op zondag al of hij naar Marloes gaat.

Het afscheid gaat heel goed en Marloes biedt duidelijke structuur & regels waar de kinderen wel bij varen.

Warm & betrokken; zo zien wij Marloes!

TITIA VAN DER LEI
Moeder van Melle (2008 – 2011)

Wij hebben Marloes leren kennen als een heel betrokken gastouder. Marloes is duidelijk, verantwoordelijk en betrouwbaar. Tegelijk is ze ook flexibel in noodgevallen, en denkt graag met je mee over wat goed is voor je kind.

Onze zoon ging altijd met veel plezier naar Marloes, en wij konden hem met een gerust hart achterlaten bij Marloes.

JAQUELINE TERPSTRA
(2010-2012)

VOLG ONS OP SOCIAL

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en interessante weetjes over opvoeding van kinderen van 0 – 4 jaar? Volg ons dan op Facebook!

© 2018 Bocawietje | Webdesign Xowox Digital

© 2018 Bocawietje 
Webdesign Xowox Digital